Meille töihin

Oletko raskaan kaluston ammattilainen?

Myllys Yhtiöt Oy on 1983 perustettu perheyhtiö, jonka monimerkkikorjaamolla Imatralla korjataan kuorma-autot, traktorit, työkoneet, linja-autot ja pakettiautot.

Etsimme
RASKAANKALUSTON ASENTAJAA Imatralle Vihnekadulle. Jos haet sisältöä ja vaikuttamisenhalua työelämääsi, sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan itseäsi kehittämällä yrityksemme toimintaa henkilöstömme kanssa ja jatkamaan kasvua yhdessä alan merkittäväksi toimijaksi Kaakkois-Suomen alueella.

Odotamme sinulta teknistä tuntemusta ajoneuvoista, alan työkokemusta ja kiinnostusta ammattitaidon kehittämiseen. Eduksi katsomme käytännön kokemuksen asentajan työstä sekä diagnostiikka-, sähkötekniikka- ja hydrauliikkatuntemuksen.

Sovit joukkoomme erinomaisesti, jos olet tavoitehakuinen, elämässä eteenpäin tähtäävää tekijä, joka tykkää työstään ja haluaa kehittää itseään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, raikkaan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja alan IT-ohjelmistot. Pääset mukaan kehittämään yritystoimintaamme, johon kuuluu olennaisena osana yhteistyö sekä työkavereiden että asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Etsimme pitkäaikaista ja sitoutunutta tekijää. Vahvuutesi on ammattitaitosi lisäksi asenteessasi.

Lähetä hakemuksesi sisältäen CV:n ja palkkatoivomuksen s-postitse: arja.tiilikainen(at)myllysyhtiot.fi. Otsikoksi ”asentaja”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arja Tiilikainen, 044 206 0398.

Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä.