Avoimet työpaikat

Yleinen 6.1.2018

Myllys Yhtiöt Oy on 1983 perustettu perheyhtiö, jolla on kaksi monimerkkikorjaamoa Imatralla.

ETSIMME ASENTAJAA VIHNEKADULLE JA TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA KERTAKAARELLE

Vihnekadulla on raskaan kaluston korjaamo ja varaosamyymälä. Kertakaarella korjataan kevyempi kalusto, mutta myös kuorma-autot ja työkoneet.

Jos haet sisältöä ja vaikuttamisenhalua työelämääsi, sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan itseäsi kehittämällä yrityksemme toimintaa henkilöstömme kanssa ja jatkamaan kasvua yhdessä alan merkittäväksi toimijaksi Kaakkois-Suomen alueella.

Asentaja: Odotamme sinulta teknistä tuntemusta ajoneuvoista, alan työkokemusta ja kiinnostusta ammattitaidon kehittämiseen. Eduksi katsomme käytännön kokemuksen asentajan työstä, diagnostiikka-, sähkötekniikka- ja hydrauliikkatuntemuksen. Oppisopimuskoulutus on mahdollista.

Työhön osallistuva työnjohtaja:

Edellytämme kokemusta raskaan kaluston korjauksista ja työnjohdollisista tehtävistä. Näitä ominaisuuksia odotamme Sinulta: Olet ammattilainen, jolla on reipas ote työhön. Pystyt ottamaan vastuuta ja ohjaamaan myös työkavereitasi. Kestät painetta ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Haetpa asentajan tai osallistuvan työnjohtajan paikkaa, sovit joukkoomme erinomaisesti, jos olet tavoitehakuinen, elämässä eteenpäin tähtäävää tekijä, joka tykkää työstään ja haluaa kehittää itseään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, raikkaan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja alan IT-ohjelmistot. Pääset mukaan kehittämään yritystoimintaamme, johon kuuluu olennaisena osana yhteistyö sekä työkavereiden että asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Etsimme pitkäaikaisia ja sitoutuneita tekijöitä. Vahvuutesi on ammattitaitosi lisäksi asenteessasi.

Lähetä hakemuksesi sisältäen CV:n ja palkkatoivomuksen s-postitse: arja.tiilikainen@myllysyhtiot.fi. Otsikko: ”asentaja” tai ”osallistuva työnjohtaja”. Lisätietoja tehtävistä antaa Arja Tiilikainen, 044 206 0398